[Solved] i have a problem

View previous topic View next topic Go down

[Solved] i have a problem

Post by ThRaZe on 2008-12-23, 23:05

Its not exactly my problem but im doing it to help out a friend he just got the client and the patch and its saying this when he tries to load the launcher

"Windows cannot access the specified device/path/or file. you may not have the appropriate permission to access the item"


is there any fix to this or wat should he do i talk to him on my mic everyday and he has been waiting for the client to dl for 2 days i had to send it to him in the mail but his installed it alright and he has the exact things i have so in my mind there should be no reason why his client should not work concedering ive had no such problem


[SOLVED] sorry for this post u can delete it


Last edited by Doomie on 2008-12-24, 10:01; edited 2 times in total (Reason for editing : fixed before this was read)
avatar
ThRaZe

Number of posts : 14
Age : 29
Country :
Registration date : 2008-12-18

View user profile

Back to top Go down

Re: [Solved] i have a problem

Post by Doomie on 2008-12-24, 10:01

No problems. Thanks for telling us that it was solved :)

=> Topic locked
=> Topic moved to recycle bin

_________________


|| No PM Support! || Rules & Guidelines || FAQ || PrivateOffice ||

Doomie
Administrator
Administrator

Number of posts : 586
Age : 24
Race : All 3 Races
Country :
Registration date : 2008-11-04

View user profile http://PvPworld.Ru

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum